miercuri, 8 decembrie 2010

Victorie importantă a echipei din Săruleşti, la Lehliu!

Victorie importantă a echipei din Săruleşti, la Lehliu!

Sâmbătă, 20 noiembrie 2010, s-au disputat jocurile restante din Liga a 4-a, Seria B, şi anume, Speranţa Plumbuita – Viitorul Dâlga şi Victoria Lehliu – Dinamo Săruleşti.
Echipa comunei Săruleşti s-a deplasat la Lehliu-Gară cu o dorinţă mare de victorie, jucătorii fiind constrânşi însă şi de poziţia în clasament, locul 10 înaintea disputării partidei. Formaţia comunei noastre venea cu moralul destul de scăzut după înfrângerea de la Ileana, scor 0-1, în timp ce echipa oraşului Lehliu obţinuse o victorie la limită în faţa echipei din Plumbuita, 5-4.
Meciul de sâmbătă s-a terminat cu victoria echipei Dinamo Săruleşti chiar pe terenul echipei din Lehliu, scorul final fiind 4-3. Astfel, formaţia noastră a acumulat 16 puncte şi a urcat pe poziţia a 7-a în clasament. Aceasta a fost ultima etapă din acest an, returul urmând să înceapă în primăvară.
Pe locul 2 ... la Fair-Play!
Într-un clasament cu cele mai cinstite echipe, Săruleşti ocupă locul 2, după Steaua Lupşanu, ceea ce denota ca baieţii noştri s-au comportat demn şi au respectat aşa cum se cuvine regulile jocului de fotbal.
Ionuţ Udescu

2 comentarii:

Anonim spunea...

bravo sarulesti...sunteti cei mai tari..dar dk nu ar fi coba la echipa ar fi vai de voi...si fora le fel..tine-ti-o tot asa

Anonim spunea...

wtf? bai anonimule daca nu era grasu in echipa era vai de steaua voastra!



by Shepre!:))