miercuri, 8 decembrie 2010

Bal la curtea regelui

Cu această temă a început anul acesta balul bobocilor organizat de clasele a XII-a ale liceului din Fundulea având ca temă balurile regeşti din timpurile demult apuse. Deschiderea festivităţii a fost făcută cu un moment artistic excepţional al ansamblului folcloric Valea Mostiştei din Săruleşti şi defilarea participanţilor în ţinute vestimentare demne de o curte împărătească. O noutate a reprezentat implicarea mediului de afaceri şi a primăriei din Săruleşti, care au decis să sponsorizeze organizarea balului, dat fiind faptul că numărul „bobocilor” din Săruleşti, ce au participat în cursa pentru titlul de „miss si mister”, a fost în creştere comparativ cu anii anteriori, precum şi a elevilor mai mari ce s-au implicat activ în organizare.
Pentru amuzamentul spectatorilor aflaţi în număr surprinzător de mare, copii au organizat prezentări de modă, scenete umoristice, karaoke şi tot felul de probe care mai de care mai amuzante.
Şi bineînţeles că nu toată lumea a putut fi mulţumită. Au fost cateva persoane care s-au plans de proasta organizare a clubului în care s-a desfăşurat evenimentul , cum ar fi: locuri de parcare insuficiente, aglomeraţie foarte mare (balul nu a putut fi urmărit de multe persoane datorită îmbulzelii din jurul ringului de dans), taxa de intrare şi preţurile de la bar destul de mari pentru bugetele unora şi nu în ultimul rând, sonorizarea proastă.
În rest, nimeni nu a avut nimic de comentat la adresa participanţilor şi a elevilor implicaţi în organizare, demonstrând că se pot descurca şi in conditii mai dificile.
Le dorim bobocilor mult succes în drumul pe care îl vor urma în cei 4 ani de liceu şi felicitări caştigătorilor!
Dan Vasile

Niciun comentariu: