joi, 6 octombrie 2011

Dinamo Saruleşti, la a doua înfrângere din campionat!


Echipa localităţii noastre, Dinamo Săruleşti a suferit sâmbătă, 24 septembrie 2011 a doua înfrângere din prezentul campionat în meciul disputat în cadrul etapei a V-a a Ligii a IV-a, seria B. Aceasta s-a întâmplat la Lupşanu în compania formaţiei Steaua din localitate. Scorul a fost strâns dar s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 2-1. Din păcate, formaţia din Săruleşti se află la a doua înfrângere consecutiva în deplasare, precedenta fiind la Lehliu, unde formaţia locală s-a răzbunat faţă de înfrângerea din sezonul trecut şi a învins acum cu 2-0.

Locul 4 în clasament
În ciuda înfrânerii suferite sâmbătă, echipa noastra ocupă un loc onorabil în clasamentul seriei B din Liga a IV-a. Poziţia a 4-a în clasament dă un moral destul de bun jucătorilor pentru felul cum vor aborda meciurile viitoare. Din 5 meciuri disputate până în prezent, Dinamo Săruleşti are 3 victorii şi 2 înfrângeri şi un cumul de 9 puncte. În privinţa golaverajului, formaţia locală stă destul de bine cu 14 goluri marcate şi 7 primite, o medie de aproape 3 goluri marcate pe meci.

Săruleşti - Mănăstirea
În etapa a 6-a a Ligii a IV-a, seria B, Dinamo Săruleşti va întâlni pe teren propriu formaţia Unirea Mănăstirea, ocupanta locului 7. Această partidă se va disputa pe 1 octombrie a.c., începând cu orele 15:00, juniorii, iar seniorii vor începe de la 17:00. Sperăm ca băieţii noştrii să reuşească să provoace prima înfrângere a echipei adverse în actuala stagiune de campionat.

Ionuţ Udescu

Niciun comentariu: