miercuri, 29 iunie 2011

Sarulesti Bike Race


   Prima editie a competitiei Sarulesti Bike Race a avut loc in data de 25 Iunie (a.c), si contrar  bugetului limitat s-a dovedit un real succes.
In cadrul competitiei au fost inscrisi un numar de 49 de participanti cu varste cuprinse intre 13 si 50 de ani , fiind grupati in trei categori de participare si anume copii, amatori si avansati.
Evenimentul a debutat Sambata in jurul orelor 10 prin inscrierea participantilor si au fost predominant din Bucuresti dar si din Cluj, Pitesti, Campina , Braila, din pacate in listele organizatorilor nu s-a aflat niciun participant din Sarulesti sau din judetul Calarasi.
    Bineinteles ca din cadrul acestei competitie nu au lipsit si mici peripetii datorate disparitiei marcajelor traseului, si dupa cum ne anuntatse si meteorologii in jurul orei 13 si-a facut aparitia si o ploaie torentiala care probabil i-a racorit destul de bine pe participanti.
   In cadrul acestui eveniment au fost prezenti si dl primar a comunei Sarulesti si dl Liviu Anghel , director al Centrului Cultural Judetean Calarasi care deasemenea s-au aratat incantati.


     Feedback-ul din partea participantilor a fost unul pozitiv, va prezentam cateva din comentariile acestora pe site-ul organizatorilor: 
http://www.sarulestibikerace.cabanova.com/regulament.html#/forum

Dan Vasile

Niciun comentariu: