vineri, 3 iunie 2011

1 Iunie, zi de sarbatoare a celor mai frumosi ani. ... Anii copilariei...



Sărbătorirea zilei de 1 iunie, a prilejuit organizarea unui spectacol care a bucurat de-o potrivă, atât copii cât şi adulţii, care pentru câteva momente au avut prilejul de a-se simţi din nou copii.
             Sărbătoarea a fost organizată de Centrul de Prevenire a Abandonului Şcolar din comuna Săruleşti satul Săruleşti Gară, împreună cu primăria şi fundaţia Copii Aflaţi în Dificultate şi având ca sponsori pe dna. Daniela Tamasanu şi Fundaţia Inovaţii din Bucureşti.
La eveniment au participat  copii care frecventeaza centrul , copii din calsele I-IV Sarulesti gara  si Sandulita.
Dincolo de  obiectivul principal al intlnirii ,,Sarbatorire zilei de 1 iunie, ziua copiilor” evenimentul public organizat si-a propus si a reusit sa creeze o atmosfera de sarbatoare  de bucurie care a cuprins toti participantii  activitatile desfasurate implicand copii  din gradinite si scolii  , Ansamblul de Dansuri Populare Valea Mostistei , oficialitati locale , spectatori.
Dupa parerea participantilor evenimentul a surprins placut pe toti cei prezenti prin dimensiune sa artistica si culturala , prin coeziunea creeata intre romi si romani prin implicarea unor partenerii care au sponsorizat aceasta activitate .
Cu siguranta ca se poate concluziona ca buna voinata  , generozitatea  ,spiritul crestin  si dragoste pentru copii  atunci cand se regasesc  in cadrul unor initiative rezultatele bune sunt garantate  asa cum s-a intmplat de data acesta la Sarulesti. Bucuria si aplauzele  participantilor.



             FOTO/Text: RECL Sarulesti

Niciun comentariu: