miercuri, 8 iunie 2011

Bariera CFR Sarulesti Inchisa in noaptea de 8.06.2011

     Daca diseara aveti in plan sa dati o raita cu masina (cu permis sau fara ... ca la noi se poate) mai bine va ganditi de doua ori.
1. Datorita lucrarilor de reabilitare a tronsonului CFR constructorul Astaldi ne informeaza ca Miercuri 08.06.2011 intervalul orar 22.00 - 05.00 accesul circulatiei prin bariera Sarulesti-Gara va fi restrictionat circulatiei auto.
2. Ruta alternativa barierei prin strada Calistrat Hogas respectiv George Enescu cu iesire in DJ 303 a fost desfiintata si permanent inchisa.
Asadar daca nu este musai sa parasiti localitatea si nu doriti sa asteptati zeci de minute la bariera va recomandam sa evitati zona.
Daca aveti drum catre Lehliu va recomandam Ruta alternativa pe dj 303 prin Sarulesti - Sat - Valea Argovei., sau daca veniti dinspre Bucuresti o puteti lua prin Fundulea - DJ 402 (Solacolu) si drumul dintre tarlale pe care nu prea il recomandam decat daca aveti masina teapana.
     Contactati telefonic reprezentantii companiei ASTALDI ne informeaza ca accesul ambulantelor, a politiei si a pompierilor nu va fii ingradit deoarece vor fi prezenti angajati ce pot interveni imediat pentru deblocarea circulatiei.

RECL Sarulesti. D.V.

Niciun comentariu: