miercuri, 8 iunie 2011

Ruta noua catre Balta Sulimanu si Benga Lake

      Inca din primavara anului curent drumul de acces catre Balta Sulimanu si Benga Lake a fost defiintat (Bariera (DJ 303) - Str George Enescu - Str Calistrat Hogas - Sulimanu/Benga), datorita lucrarilor de modernizare a tronsonului CFR Bucuresti - Constanta. 
      In pofida fatului ca a fost montat un indicator rutier ce anunta acest lucru chiar in dreptul barierei , multi soferi ce doresc sa ajunga pe aceste balti sunt debusolati si nu stiu cum sa mai ajunga la cele doua locatii.
  In incercarea de a va face mai usor de inteles accesul catre balta, Sarulesti News a creat o harta a satului Sarulesti - Gara prin care este trasat noul drum.



Legenda:
- Linia rosie simbolizeaza drumul vechi (Bariera - str Calistrat Hogas) "X" marcheaza locul unde drumul esteinchis permanent.

- Linia albastra marcheaza noul drum:
DN3 - DJ 303- Str Mihail Andricu - Sulimanu/Benga

Cele doua drumuri sunt paralele fiind despartite de calea ferata, accesul este in mare acelasi.
Pentru cei ce vin pentru prima oara pe baltile din Sarulesti va informam ca localitatea noastra nu are intrare sau iesire pe autostrada.
Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie pe urmatoarea adresa de e-mail: recl_sarulesti@gmail.com  sau 0242 311 935 (Primaria Sarulesti)

Niciun comentariu: