marți, 31 ianuarie 2012

RECL Net paseste cu oferte in luna indragostitilor!

RECL Net paseste cu dreptul si pasi mari fix in luna indragostitilor, si cum internationalul Valentines's Day vine primul pe 14 Februarie am creat special o oferta super atractiva cu aceasta ocazie!
Orice client nou ce vine in reteaua RECL Net in perioada 1. - 29.Feb.2012 beneficiaza automat de oferta ''I LOVE YOU'' ce consta in:
1 Luna de internet RECL GOLD (MetroNet 40 Mbps - 83 lei) la pret de Internet RECL BRONZE (MetroNet 20 Mbps - 43 lei) dupa aceasta luna promotionala clientul va beneficia de abonamentul lunar RECL BRONZE de 20 Mbps (MetroNet) la pretul de 43 lei , sau poate opta sa pastreze abonamentul RECL GOLD la pretul promotional de 79 lei.
Pe langa aceasta promotie clientul poate beneficia de 50% reducere pentru al doilea user ce il poate folosi pe un alt computer separat din locuinta, si beneficiaza automat de un Switch cadou si instalare PC2 GRATUITA si un voucher cadou in valoare de 20 de lei ce il poate folosi la achitarea partiala a taxei de instalare sau din reducerea urmatoarei facturi.

Relatii suplimentare la numarul de telefon: 0788 204 894
e-mail: recl_net@yahoo.com
http://reclnet.cabanova.com


COMUNICAT OFICIAL


Societatea SC Siminet SRL cu sediul in str. Dinu Vintila , sect. 2, Bucuresti, ce detine in parteneriat cu Primaria Comunei Sarulesti , Judetul Calarasi, Sat Sarulesti-Gara, Str Mihail Andricu ,  serviciul de furnzare internet marca RECL Net, doreste sa comunice oficial prin acest canal media, ca societatea noastra nu are nici o intentie de a dezafecta si desfiinta reteaua locala de furnizare servicii de telecomunicatii. RECL Net nu si-a exprimat in nici o clipa dorinta de a inchide reteaua si a priva cetatenii comunei Sarulesti de internet, conform unor zvonuri lansate de persoane rau intentionate sau chiar de catre concurenta.
Conform legislatiei in vigoare , orice furnizor de servicii telecomunicatii este obligat sa-si anunte in cel mult 30 de zile, inainte de a lua o decizie ce poate afecta interesul direct al clientului, din aceasta categorie facand parte insolventa, falimentul, etc.
Pentru a se evita panica in randul clientilor noi si cei existenti, va rugam sa contactati departamentul RECL (Reteaua Electronica a Comunitatii Locale), din cadrul Primariei Sarulesti la numarul 0788 204 894, de fiecare data cand va aflati in dubiu si aveti nevoie de raspunsuri concrete, o echipa de voluntari va va sta la dispozitie furnizandu-va cele mai utile informatii!

Va multumim 
SIMINET SRL
RECL NET

Niciun comentariu: