miercuri, 25 ianuarie 2012

Cod portocaliu pentru Calarasi!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de COD PORTOCALIU pe perioada 25.01.2012 (ora 9) - 26.01.2012 (ora 18), fenomenele vizate sunt ninsori abundente, viscol. In judetul Calarasi vantul poate atinge viteza de 80 - 90 Km/H determinand o reducere considerabila a vizibilitatii.
Judetele vizate de avertizarea de tip COD PORTOCALIU sunt: Calarasi, Ilfov, Bucuresti, Ialomita, Constanta, Braila, Galati, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Olt, Dolj, Mehedinti, Targoviste, Giurgiu.

Rugam soferii sa fie prudenti si sa paraseasca localitatea decat in caz de maxima necesitate!
Pe Drumul Judetean 303 (Calareti - Manastirea), s-a actionat la deszapezirea drumului, dar dat fiind prezenta vantului foarte puternic zapada este troienita la loc pe sosea.In Sarulesti zona cu cel mai mare risc de blocare a traficului este in (Valea lui Tiu) intre Sarulesti si Calareti, unde zapada se strange intr-o cantitate mai mare.
In cazul in care plecati la drum va recomandam sa aveti echipate masinile cu lanturi, lopeti, nisip, paturi si combustibil suficient in cazul in care ramaneti intepenit.




Redactor: Dan Vasile

Niciun comentariu: