luni, 18 iulie 2011

Pentru cunoscatori: RoWoW se intoarce...


Salutari ! Blogul nostru incepe de astazi reportajul saptamanal de gaming. Daca tot incercam sa deschidem cu fast , va anunt ca s-a deschis server de World of Warcraft Cataclysm romanesc. Da, sunt baietii de la RoWoW care au avut si Wotlk . De data aceasta BlackRock este tot un server Blizzlike care doreste sa ofere cea mai buna calitate. Este deschis de 10 zile , deci puteti fii printre primii de pe server si este si foarte populat.
Cataclysm ne aduce doua rase noi Worgenii de la alianta si Goblinii pentru hoarda dar si zone , battlegrounduri , raiduri si instante noi, dar si fly mount in Azeroth. Toate celelalte le veti descoperi singuri.
Pentru instalare e foarte simplu , deoarece RoWoW a postat un torrent cu jocul complet instalat http://www.rowow.com/. Dupa ce ati downloadat jocul, faceti cont pe site si game on ! :D
Ratele sunt :
Experienta x 20
Reputatie x 10
Onoare x 1
Bani x 10
Serverul mai are unele buguri, dar se lucreaza la ele , si ca de obicei Hoarda domina. Pentru detalii si ajutor (gold, lvlup) ma gasiti in game la hoarda ca si Ormaz


Redactor: Tanasi Valentin

4 comentarii:

Anonim spunea...

nu stiu de ce ro wow s-a mutat pe cata.fratilor din cate stiu cataclysmul este super nasol fata de wotlk.am un prieten al carui nume nu-l spun si cred ca rupea tot serverul. dar acum s-a lasat de wow si daca nu se lasa din cate il cunosc nu ar mai juca pe rowow(pentru ca s-a mutet).avea 6500 gs si cred ca chiar putea sa bat si un gm (daca nu folosea cheaturi sau .kill).chiar cred ca putea bate un GM(pentru ca nu cred ca-l atingea;findca daca l-ar fi atins i-ar fi dat 2222222222222dmg)
Atat am avut de spus si cred ca si alti jucatori cred la fel dar oricum asta ii parerea mea.

ANONIM spunea...

Trecand peste comentariul infect si de doi lei al pustiului de mai sus consider ca rowow a fost este si va fii unul dintre cele mai slabe servere de WOW facute vreodata . WOTLK a fost un fail enorm .... sa nu mai spunem ca serverul pentru a-si pastra oamenii adauga raiduri peste raiduri ... nescriptate netestate ... Bossi erau majoritatea legume .... ICC ul te durea inima sa intri ... Ba era o perioada cand bosii dadeau prea mult dmg da erau cu scriptu la zii cum s ar zice ba erau leguma . Lich Kingul nu mai zic ... pe 25 HC era imposibil de batut . 100 % BUGGED . Serverul a fost un fail inca de la inceput de cand cu NAXX_ul. Sfat : baieti lasati va sa mai faceti servere da WOW nu va pricepeti si pentru un gameplay de 2 lei cum am avut parte pe serverul vostru mai degraba jucam SUPER MARIO , bare mi ala era scriptat calumea .

Anonim spunea...

@ anonim , cred ca tu confunzi rowow cu wow freakz .. prietene erau cele mai aproapiate ca scrip de retail pe rowow , mananci rahat te dai cunoscator dar esti un fail , pvp era foarte echilibrat de asemenea.

Anonim spunea...

Cred ca tu esti cel care mananca rahat . Nu stiu cate ore de gameplay ai dar iti zic sigur : Nu am comentat parted pvp ci pve care era de 2 lei . Sa nu ti aduc aminte si de unele clase care aveau bugguri la dmg dealt . NU te mai arunca cu comentarii de profesionist in ale wow ului ... doua trei scripuri la niste bosi amarati nu fac un raid complet . Corect pvp ul era echilibrat dar pve si chiat si unele talente clase ca sa ti zic pe romaneste lasau de dorit foarte mult.