luni, 25 iulie 2011

Gaming - Dota



Salutari ! Deoarece multa lume ma intreaba : ce e Dota , cu se mananca , am sa dedic acest articol in care am sa va prezint ce inseamna Dota .
Dota este defapt un mod pentru jocul Warcraft III, adica o harta customizata. Ca si gen este un action/rpg , Dota defapt a deschis acest gen in lumea gamingului si ca exemple dam HoN ( Heroes of Newerth) si LoL (League of Legends) .
Gameplay-ul consta in controlul eroului tau cu abilitati unice din cei peste 100. Numeroase iteme si pot fi cumparate in joc pentru a face caracterul mai puternic. Scopul jocului este distrugerea cladirii principale din tabara cealalta, iar asta se face numai prin teamwork(lucru in echipa).
Unitatile inamice (creepi si eroi) pot fi distruse pentru a obtine experianta si gold. Experienta te va ajuta in cresterea in levele pentru a deschide mai multe abilitati. Goldul se foloseste la cumpararea de iteme .
Dota este un joc in care tot timpul devii mai bun , fiecare joc este total diferit de celalalt. Tot ce conteaza este priceperea jucatorului si a coechipierilor sai.
Recomand vizualizarea profilului lui ebollas de pe youtube http://www.youtube.com/user/ebollass in care prezinta (in romana) eroii din Dota si skilurile lor , itemele , skil order dar si showmatchuri ale romanilor nostrii in competitii oficiale internationale.
Pentru a juca Dota e nevoie de Warcraft III instalat cu versiunea 1.26 si programul Garena si cont aferent.


Redactor: Tanasi Valentin

Niciun comentariu: