miercuri, 21 noiembrie 2012

Black Friday 2012

Sursa foto: rtv.net
       Aparut in Romania anul trecut, trendul Black Friday a cuprins usor... usor, toata Romania, astfel un numar important de magazine mari din tara anuntand participarea la aceasta campanie, preluata desigur de peste ocean de la tovarasii americani. Daca tot le-am imprumutat ''Valentine's Day, Halloween, Black Friday chiar lipsea din portofoliul nostru.

Cum se traduce si ce semnificatie are:

       Mai pe romaneste: Vinerea Neagra (si nici nu ne indoim ca nu va fi, sa vedeti omor in trafic si in magazine vineri in Bucuresti in mod special, ca la noi in judet in afara de Domo, Altex si Flanco nu stim sa mai organizeze careva Black Friday.), si pentru cei ce inca nu au aflat ce-i cu aceasta zi va lamurim imediat.
       Black Friday este o zi pe an in Statele Unite , mai exact dupa ce sarbatoresc ''Ziua Recunostintei'', in care majoritatea magazinelor incerca sa scape de stocurile vechi pentru a face loc celor noi, incepand astfel oficial sezonul de shopping pentru sarbatorile de iarna. Si cum pot scapa ele de aceste stocuri? Simplu! aplicand reduceri de pana la 80% din tarifele standard ale produselor.
       Denumirea isi are originile din statul american Philadelphia, care se utiliza pentru a descrie traficul imens de oameni si masini ce erau pe strazi in a 2-a zi dupa ''Ziua Recunostintei'', asta fiind prin anii 60, ulterior aceasta zi a cuprins intreaga America, si dupa vre-o 45 de ani a ajuns si in Romania, mai exact in anul 2011 cand e-Mag, cel mai mare magazin IT online din Romania s-a gandit sa o aduca si la noi, lasand concurenta muta. Bineinteles ca ziua nu a fost lipsita de surprize, site-ul magazinului fiind picat zeci de minute din cauza traficului foarte mare a clientilor.
Black Friday a fost imediat preluat si de ''fratele'' Flanco, care a transformat ''Black Friday'' si in ''Black saturday si Sunday'' acestia prelungind ofertele si in weekend, rezultatul: cozi interminabile de romani cu tv si alte produse in carca.

Anul acesta organizeaza Black Friday urmatoarele lanturi de magazine:
- Flanco, Altex, Domo, Carrefour, e-Mag, Cel, MarketOnline, ClickShop (magazinul online al Romtelecomului), PCGarage, Koyos, Evomag, SigmaNet, etc.

...RECL Net organizeaza in Sarulesti ''Black Friday'' 

Vineri 23 Noiembrie...


Site RECL Net http://reclnet.cabanova.com

        In Sarulesti singura firma ce organizeaza ''Black Friday'' este SimiNet SRL, furnizorul local de servicii de telecomunicatii sub brandul RECL Net. Ofertele pot fi vizionate pe site-ul www.reclnet.cabanova.com, telefonic la numarul 0788 204 894 si 0242 646 333, sau direct la sediul departamentuilui RECL din Primaria Sarulesti, str. Mihail Andricu, nr 19, Sarulesti-Gara, Jud Calarasi.
Ziua de reduceri va debuta la RECL Net, incepand cu ora 8.00 si se va incheia la ora 14.00

Niciun comentariu: