miercuri, 8 septembrie 2010

Posturi vacante la OMV Sarulesti

      Posturi vacante la OMV Km49/A2 Sarulesti


     In urma unei discutii telefonice purtate cu seful de statie dl, Stefan Mircea, acesta ne-a anuntat ca in cadrul celor doua statii de distributie carburant de pe Autostrada Soarelui de la km 49 sunt disponibile 3 locuri de munca pe urmatoarele posturi:

    Curatenie interior/ Curatenie exterior / gradinarit
    Posturile nu necesita experienta acesta urmand a fi dobandita ulterior in cadrul firmei.

    Singurele cerinte impuse de angajator sunt: seriozitatea si cheful de munca, acesta aratandu-se deranjat de atitudinea anumitor angajati din comuna care au reusit performanta de a lucra doar o saptamana respectiv 2 zile, considerand ca munca este prea grea pentru vremurile astea „usoare”.
    La ora actuala in cele doua statii de distributie nu exista decat 2 angajati din comuna Sarulesti, restul fiind din alte localitati din apropiere respectiv Bucuresti.
   Cele doua statii de distributie au fost deschise la data de 1 iunie anul curent si fac parte din grupul OMV Petrom Marketing SRL detinut de OMV Austria si este grupul energetic lider în centura de creştere europeană şi deţine 2.433 de staţii de distribuţie carburant în 12 ţări. Reţeaua OMV din România numără 77 de staţii..
    In cadrul statiilor din Sarulesti conducatorii auto au la dispozitie, pe ambele sensuri de mers ale autostrazii, o statie de carburanti cu patru pompe de alimentare, una dintre acestea fiind pompa de debit mare. In statie sunt asigurate cele cinci tipuri de produse existente in prezent in consum la nivel national – trei tipuri de benzina si doua tipuri de motorina. Pavilionul comercial este prevazut cu un magazin de vanzare a pieselor si accesoriilor auto precum si cu un spatiu de tip fast – food – cafenea si in exterior o spalatorie auto (statia de pe partea dreapa directia spre Bucuresti.)
Cei ce vor sa se angajeze la aceste statii trebuie sa se prezinte la statia de pe partea stanga A2 drectia spre Bucuresti.

Niciun comentariu: